ESPACES IMPREVUS

 

Begin 2016 ben ik benaderd door Judith Nem's, een collega/ vriendin die woont en werkt in Parijs en Budapest. Via haar ben ik uitgenodigd door Vértes Gábor een uitgever en kunstliefhebber uit Budapest (HU). Zijn uitgeverij PAUKER wilt van mijn werk hun eerste uitgave van een buitenlandse kunstenaar maken. Of ik hun uitnodiging wilde aanvaarden? >In 2009, tijdens de financiële crisis,  hebben Vértes Gábor samen met vormgever, fotograaf en goede vriend Lazlo Lugosi en andere kunstenaars/kunstliefhebbers een plan uitgewerkt om kunst te promoten. Dat resuteerde in de eerste uitgave van de PAUKER collection in 2011. Tot op heden zijn er 26 catalogi uitgegeven van Hongaarse kunstenaars die zij bewonderen en waarvan zij hun werk van grote waarde achtennummer 27 wordt dus het eerste boek van een voor hun buitenlandse kunstenaar.

De catalogus heeft de titel ESPACES IMPRÉVUS en wordt uitgegeven in het Hongaars, Frans en Engels. Heeft 64 pagina's met ongeveer 55 foto's van verschillende werken uit de periode 2006-2016. De teksten zijn geschreven door de Franse kunsthistorica Domitille D'Orgeval, Nederlandse curator Piet Augustijn en de uitgever Vértes Gábor uit Hongarije.

ISBN 978-615-5456-26-8 

Om deze uitgave nog iets extra's mee te geven heb ik besloten om 5 verschillende edities uit te geven in elk een oplage van maximaal 8 stuks.  (Edities volgens de foto bovenaan op deze pagina. Maximaal worden er 40 >5X8< speciale edities uitgegeven.)

De editie heeft een formaat van 19x15x2 cm en wordt uitgevoerd in massief staal. De editie zal samen met het boek (20x16 cm) verpakt worden in een houten cassette, beiden gesigneerd en genummerd.

Voor meer informatie over deze uitgave kunt U contact opnemen met helenvergouwen@gmail.com of Kunsthandel Meijer Utrecht, jsmeijer@hetnet.nl

 


Warning: mysql_fetch_array() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /var/www/vhosts/helenvergouwen.nl/httpdocs/modules/news.php on line 18